2013-03-19
02:14:00
Att våga prova något nytt
Jag är en sådan person som lätt fastnar i samma mönster, gällade både träning och matvanor.
Variation är nyckeln till både välmående och ett fortsatt intresse, eftersom man aldrig hinner tröttna.
Detta är vad jag har uppdaterat skafferiet och frysen med senaste veckan:
Helios äppelmos
Osötad äppelmos, lite ovant till en början men efter ett tag smakar det bra!
Osötad äppelmos, lite ovant till en början men efter ett tag smakar det bra!
Spenat
Har aldrig vågat äta spenat för man blev så skrämd med det som liten. Första gången jag smakade blev jag chockad, det är ju jättegott! Numera stammis på mina tallrikar, och mycket nyttigare än traditionella isbergssalladen.
Ekologiskt jordnötssmör
Trodde det skulle smaka illa(till skillnad från "vanligt" jordnötssmör), men det smakar precis likadant. Nästan irriterad över att jag inte provat det tidigare, SÅ HIMLA GOTT! Innehåller 99,3% jordnötter och resten salt, och är en riktigt bra protein- och fettkälla! Äter det mest på en knäckemacka/bit bröd eller har det i gröten.
Chilikrydda
Kryddar alltid min mat likadant, därför bestämde jag mig för att prova chili för lite extra smak. Triggar dessutom föbränningen!
Kommentera inlägget här: